Посвідка на проживання Чехії від еміграційного адвоката в Празі 2010 рік

Переселення в Чехії з посвідкою на проживання. Отримати посвідку на проживання в Чехії в 2010 році більш ніж реально. Порівнювати еміграційну політику з іншими країнами ЄС немає необхідності, такої вартості і витрат на отримання статусу як в Чехії рівно як по всій Европе немає ніде. Відношення самих чехів і державних чиновників Чехії до слов'янських народностей залишається позитивним, а ось китайців і в'єтнамців впускати в країну не бажають ні під якими приводами. Умов для отримання первинного довгострокового статусу в Чехії, звичайно, стало більше, але вони поки що доступні для кожного іноземця. Знання чеської мови поки відсутнє і це вирішальний чинник для більшості росіян охочих переїхати до Праги. Співбесіда в консульствах Чехії продовжують проводитися російською мовою, тільки питань ставати все більше і більше. Першопричиною відмов по видачі віз чеським консульством якраз і є невірні відповіді непідготовлених до питань іноземних заявників. Це не зупиняє велику кількість іноземців охочих жити і працювати в Чехії. Була інформація, що в 2010 році сума підтвердження доходів в банківській довідці збільшиться, але поки всі вимоги залишили колишніми. Підхід до справи з приводу довідки банк для консульства простій. Хочеш посвідку на проживання в Чехії, відкривай рахунок в банці Чехії і вкладай якомога більше засобів, тоді і на результат розраховувати можна позитивний. При позитивному вирішенні консульства Чехії про видачу візи, з 2010 року іноземці зобов'язані пред'являти тільки страхові полюси чеських страхових компаній. Сума страхування одного іноземця не має бути менше 30000 євро або 1000 000 чеських крон. Посвідка на проживання до Чехії можна отримати трьома шляхами. Оформивши фірму на себе, відкривши приватного підприємця або підписавши, робочий контракт з працедавцем в Чехії. Відповідно можна отримати бізнес візу або робочу візу. Бізнес віза з посвідкою на проживання найвірніший варіант і вартість його не велика. Робочі візи продовжують видаватися в обмеженій кількості, та і сам статус, отриманий через трудовий контракт дуже легко втратити, по одному розчерку пера працедавця. З посвідкою на проживання в 2010 році чеські банки продовжують надавати іноземцям іпотечні кредити. Автосалони і авто ринки в Чехії продають для іноземців автомобілі в лізинг і розстрочку платежу. Перша річна віза до Чехії дозволяє переміщатися по країнах шенгена тільки перших 90 днів після її видачі, да і то якщо вона є типом D+с. Якщо ж консульством Чеської Республіки першою привласнена національна чеська віза типу D, то іноземець може неодноразово в'їжджати тільки до Чехії. Друга віза, яку іноземець отримує після продовження першою річною, по своїх термінах дорівнює 730 дням або двом рокам. Вона є посвідкою на проживання Чехії і вирішує пересуванням по країнах європейського союзу. Іноземець може без проблем по цій візі знаходитися в будь-якій іншій країні Західної Европи строком до 90 днів без реєстрації в місцевих органах поліції. Якщо ж він приїжджає на більший термін, то зобов'язаний встати на реєстрацію в поліції і пред'явити постійну адресу прописки в цій країні. Позитивний закон Чехії для іноземців залишається по заміні водійських прав виданих в своїй рідній країні на чеські водійські права європейського зразка. Закон працює для іноземців, які мають внж Чехії і прожили 185 днів по довгостроковій візі. Іноземці, що мають статус внж або пмж в інших країнах Европи не мають права для обміну водійських прав без привласненого статусу в Чехії. Посвідка на проживання в Чехії дає право отримання постійної посвідки на проживання Чехії і громадянства Чехії при дотриманні правил мешкання і термінів знаходження в країні. Термін розгляду документів консульством Чехії і потім іноземною поліцією Чехії залишається 120 днів. Позитивне рішення про привласнення візи доводиться чекати все 120 днів, а іноді і більше, це правило працює у відділеннях консульств Чехії розташованих в країнах СНД. Якщо документи були подані в консульство в країнах Західної Европи, то іноземець має право чекати ранішої відповіді, але не раніше 90 днів з дня подачі. Якщо ж вам поступив дзвінок з консульства в перший або другий місяць з моменту подачі особистого пакету документів, то це може бути тільки відмова по візі. По відмові, до речі, можуть термін витримати і до 120 днів. Пакет документів має бути пред'явлений особисто іноземцем, при подачі, документи мають бути складені строго за законодавством Чехії і вимогами консульства юристом, з обов'язковим завіренням чеського нотаріуса і переведені судовим перекладачем Чехії. Наявність помилки в одному з документів є підставою для працівника чеського консульства для відмови в ухваленні документів. Система прийому запису на подачу документів в консульство під назвою візапоїнт так і не почала повноцінно і повсюдно діяти. Більшість відділень консульства Чехії працюють по-старому, приймаючи запис на подачу документів по телефону. Після скандалу в консульстві Чехії в Донецьку пов'язаним з крадіжкою засобів, які стягувалися за платний дзвінок в консульство, запис став безкоштовним. Допомога в підготовці до питань співбесіди для іноземця зобов'язаний надавати виконавець, який готував документи і відповідальний за їх надання. Яким же буде 2010 рік за своєю статистикою в питаннях еміграції і видачі внж в Чехії. Імовірно повинна поновитися видача робочих віз, і велика кількість іноземців зможе знайти роботу в Чехії. Економічна ситуація в Чехії в пост економічний період світової кризи тільки цьому сприяє, економічне зростання валового продукту Чехії очікується стабільний з підвищенням на 1% в порівнянні з 2009 роком. Охочих придбати посвідку на проживання Чехії іноземців в справжньому році повинен збільшитися, одним з чинників ще і є закон на нерухомість Чехії прийнятий в 2009 році, який дозволив набувати квартир в Чехії, удома в Чехії і комерційні об'єкти нерухомості в Чехії на іноземця особисто, як на фізичне обличчя. До ухвалення цього закону іноземець міг набувати нерухомості Чехії тільки на свою фірму, оформлену в Чехії. У 2011 році по планах чеських законодавців ухвалення закону про продаж землі і земельних ділянок в Чехії на іноземні фізичні обличчя. Посвідка на проживання в Чехії дає право іноземному громадянинові здобувати безкоштовну середню і вищу освіту на чеській мові. Так само чеський внж дає можливість повноцінного соціального страхування і отримання повноцінного медичного обслуговування в чеських лікарнях. Народжувати дітей до Чехії може приїхати будь-яка іноземна жінка і не важливо має вона внж або не має. Інтернет повний інформації про величезну кількість відмов по видачі віз до Чехії. Це не правда, тим більше це безпосередньо пов'язано з самим іноземцем і його підготовленістю до співбесіди, а також з виконавцем, який готував документи і надавав особисту адресу і адресу для фірми. У момент подачі документів в консульство навіть банальна рада фахівця може зіграти вирішальну роль. Отказникам дамо раду не зневірятися і вирішувати питання про привласнення внж через суд в Чехії. Так, та саме через суд, якщо ви вважаєте вашу відмову за необгрунтовану.

pragalev. Cz

Copyright (c) 2016, Кращий інформаційний сайт Карта сайта.